Lloyds Certiked logo

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Aloysius Stichting Onderwijs Jeugdzorg

 

Log in om uw onderzoeksrapporten te downloaden

Scope

Het verzorgen van speciaal onderwijs, speciaal basisonderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en gesloten onderwijs voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 27 jaar met ernstige, complexe gedragsproblemen, psychiatrische problemen en/of leerproblemen.

Soort certificaat

ISO 9001 : 2015

Status certificaat

Geldig

Branche

Speciaal Onderwijs
Leidsevaart 2
2215 RE
Voorhout

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer