Lloyds Certiked logo

Certificering

Certificeren omdat het waarde toevoegt, niet omdat het moet. Dat is ons uitgangspunt. 

Als u wilt certificeren, maakt u eerst een keuze op basis van welke norm u dat wilt doen. ISO 9001 is de meest bekende, maar er zijn ook branche specifieke normen of aanvullingen. Voor ISO 9001 heeft Certiked een interpretatie ontwikkeld voor kennisintensieve organisaties: het Certiked Model.

Wij toetsen uw organisatie en kwaliteitssysteem, beginnend bij: wat is uw beleid en wat wil u bereiken? Wat zijn uw doelstellingen? En vanaf dat punt gaan wij de organisatie in. Als toetsingskader kunt u kiezen uit:

Staat uw norm er niet bij? Neem contact met ons op, wellicht kunnen wij u helpen.

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer