Lloyds Certiked logo

Blik op Werk Keurmerk

Blik op Werk logoHet Blik op Werk Keurmerk is ontwikkeld voor organisaties die bijdragen aan de inzetbaarheid en inburgering van werkenden en niet-werkenden in Nederland, zoals loopbaanbegeleiders, outplacement bureaus, adviesbureaus, opleidings- en trainingsbureaus en arbodiensten.

Het streven van Stichting Blik op Werk is dat alle inwoners van Nederland, die willen en kunnen werken, ook een eerlijke kans krijgen op gezond werk.

Het keurmerk bestaat sinds 2007 en is de opvolger van het BOA Keurmerk, het Borea Keurmerk en het Cliënten Kwaliteitskeurmerk Re-integratie (CKR). Sinds 2010 maakt ook het Keurmerk Inburgeren deel uit van het Blik op Werk Keurmerk.

Met het keurmerk wil Stichting Blik op Werk een duurzame bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de markt. Het keurmerk maakt de markt transparant en borgt de kwaliteit van de werkzaamheden. Cliënten, klanten, werknemers, cursisten of kandidaten en opdrachtgevers kunnen aan de hand van het keurmerk bewuster kiezen met welke dienstverleners zij contracten afsluiten, want dienstverleners met het Blik op Werk Keurmerk onderscheiden zich van bedrijven zonder keurmerk.

Wilt u meer weten, kijkt u dan in de veelgestelde vragen

Bent u geïnteresseerd in het keurmerk en wat Certiked hierin voor u kan betekenen, neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer