Lloyds Certiked logo

Keurmerk Uitvaartzorg

Eerste check voor de laatste reisDe uitvaartbranche heeft sinds eind 2006 een eigen keurmerk, dat in beheer is van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Het doel van dit keurmerk is het bevorderen van de transparantie en betrouwbaarheid van organisaties in deze branche. De toenmalige brancheverenigingen in de uitvaartbranche, de huidige BGNU, hebben samen het initiatief genomen om de uitvaartbranche verder te professionaliseren.

Het keurmerk wordt verstrekt aan uitvaartorganisaties die zich jaarlijks laten toetsen en bestaat uit de zes zekerheden. Lees hier meer over een aantal organisaties die de stap naar het keurmerk al gezet hebben. 

Vanaf september 2014 toetst Certiked organisaties in deze sector. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een vrijblijvend gesprek met ons aangaan? Kijk dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer