Lloyds Certiked logo

Meet Stefan Sterrenberg

Meet Stefan Sterrenberg

Certiked heeft een zestal nieuwe medewerkers die ons gaan versterken bij het uitvoeren van onderzoeken. En deze nieuwe gezichten stellen we natuurlijk graag aan u voor want het kan zomaar zijn dat een van hen binnenkort bij u aan tafel zit. Deze maand nummer vijf van de zes nieuwe medewerkers: Meet beoordelaar Stefan Sterrenberg.

Blog: Interne audits nieuwe stijl

Blog: Interne audits nieuwe stijl

Interne audits worden vaak beschouwd als tool van een stafafdeling. Helaas nog niet altijd als een leer- en verbeterinstrument waar iedereen zich bij betrokken voelt en als instrument dat van waarde kan zijn. De uitdaging is dan ook: hoe kunnen we hiervoor zorgen? Auditen in nieuwe stijl!

Kwaliteit door het oog van het sleutelgat

Kwaliteit door het oog van het sleutelgat

Onze nieuwe gastblogger Marjanne Roël over kwaliteit:

“Als-ie niet past kom je terug hè!” De schoen-/sleutelmaker zwaait me uit. Een half uurtje later ben ik inderdaad weer terug: “Hij past niet.” De schoenmaker trekt zijn wenkbrauwen op: “Heb je ’m wel in het goede sleutelgat gestoken?”

Staar je niet blind op je sterke punten!

Staar je niet blind op je sterke punten!

Deze maand een eye-openerblog van onze nieuwe gastblogger: Matthijs Vermoolen. 

Je hoort en leest het steeds vaker: ‘Focus op je sterke punten’. Die leveren energie op en bovendien is de kans op succes maximaal wanneer je in je kracht staat.

Het lijkt de ideale combinatie van inspanning en resultaat; leuke dingen doen en daar dan vervolgens mee scoren.