Lloyds Certiked logo

Ik ga op vakantie en neem mee... 5 boeken

Ik ga op vakantie en neem mee... 5 boeken

Op je e-reader of ouderwetse hardcopy's, los in je koffer. We geven je 5 boekentips waarvan wij vinden: lezen! Een uitgebalanceerde keuze in boeken die je kennis verrijken, de nodige inzichten geven en je tegelijkertijd amuseren. En hoe kan dat beter dan op het strand, aan het zwembad of in de tuin tijdens je vakantie. Sit back, read en relax!

KPMG tevreden over geïntegreerde auditaanpak

KPMG tevreden over geïntegreerde auditaanpak

 Op 4 juni heeft een gecombineerd auditteam van vier personen van Lloyd’s Register en Certiked een geïntegreerde audit uitgevoerd bij KPMG in Amstelveen. Het ging om een controle onderzoek voor de certificaten ISO9001:2015, ISO14001:2015 en ISO27001:2013. Omdat het managementsysteem van KPMG is opgezet conform de High Level Structure (HLS), is voor een geïntegreerde auditaanpak gekozen. 

Helpt risicoanalyse aan toekomstbestendigheid van de organisatie?

Helpt risicoanalyse aan toekomstbestendigheid van de organisatie?

Het belangrijkste doel van een kwaliteitsmanagementsysteem is het voldoen aan of zelfs overtreffen van de verwachtingen van uw klant. In het Certiked Model 2015 staat dit doel centraal in het onderwerp Dienstverlening, dat in een PDCA-cyclus verbonden is met de onderwerpen Context, Leiderschap, Organisatie en Resultaten, en het uitvoeren van een risicoanalyse. Waarom is dit laatste nou juist zo belangrijk?

Meet Stefan Sterrenberg

Meet Stefan Sterrenberg

Certiked heeft een zestal nieuwe medewerkers die ons gaan versterken bij het uitvoeren van onderzoeken. En deze nieuwe gezichten stellen we natuurlijk graag aan u voor want het kan zomaar zijn dat een van hen binnenkort bij u aan tafel zit. Deze maand nummer vijf van de zes nieuwe medewerkers: Meet beoordelaar Stefan Sterrenberg.