Lloyds Certiked logo

Boekentip: Focus AAN/UIT

Boekentip: Focus AAN/UIT

Kent u dat: Snel afgeleid zijn en een continue razen in uw hoofd, en u daardoor essentiële informatie misloopt? Focus AAN/UIT beschrijft hoe u de vier concentratielekken dicht en u meer gedaan krijgt in een wereld vol afleiding. Dit boek is beknopt en lekker leesbaar geschreven, met praktische handvatten, door neuropsycholoog en fervent TEDx-Talker Mark Tigchelaar. Leuk boek voor tijdens de vakantie!

Persoonscertificering helpt bij toetsen kwaliteit

Persoonscertificering helpt bij toetsen kwaliteit

Het toetsen van Kwaliteitsmanagementsystemen is een vak en het uitoefen ervan, een beroep. Kwaliteitsmanagement is de laatste jaren in een stroomversnelling gekomen. Veranderingen vragen dat kwaliteitsmanagers en onze auditoren zich hiervan bewust zijn en mee veranderen. Een uitdaging is het voor hen om hun  toegevoegde waarde aan te blijven tonen, nu en in de toekomst!

‘Creëer het totaaleffect bij klanten’

‘Creëer het totaaleffect bij klanten’

In elke nieuwsbrief laten we vanaf nu een Certiked-klant aan het woord. Een klant die zich onderscheidt door bijvoorbeeld een innovatieve aanpak. En dat die in de praktijk buitengewoon succesvol blijkt te zijn. We trappen af met Evean, een zorginstelling. Goede kwaliteit in de zorgsector hangt van vele factoren af. Een van die factoren is de medewerkers. Evean heeft daar zo haar eigen visie op. Wij spraken met de heer Vennemann - directeur Evean - die een afwijkende, creatieve en succesvolle kijk op en aanpak van kwaliteit in de zorg heeft.

Boekentip: GRIP – Het geheim van slim werken

Boekentip: GRIP – Het geheim van slim werken

GRIP is een boek van Rick Pastoor, de bedenker achter het bekende internationale platform Blendle. Het boek onthult het geheim (werkmethode GRIP) van slim werken. Het is best gek dat we nooit écht hebben leren werken. Hoe houden we ons staande in deze tijd van voortdurende bereikbaarheid?

Delen en ontmoeten tijdens de Break-Fastsessie

Delen en ontmoeten tijdens de Break-Fastsessie

Na de succesvolle Lunch & Learns, organiseren we nu een (gratis) ontbijtuurtje ‘Break-Fastsessie’ . De aftrap is op woensdag 12 juni bij ons op kantoor in Rotterdam. Auditor Antonie Reichling neemt u mee in de evaluatiewereld van projectmanagement. Op een heel eigen wijze. Meld u direct aan. Wat kunt u verwachten? 

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer