Lloyds Certiked logo

Boekentip: GRIP – Het geheim van slim werken

Boekentip: GRIP – Het geheim van slim werken

GRIP is een boek van Rick Pastoor, de bedenker achter het bekende internationale platform Blendle. Het boek onthult het geheim (werkmethode GRIP) van slim werken. Het is best gek dat we nooit écht hebben leren werken. Hoe houden we ons staande in deze tijd van voortdurende bereikbaarheid?

Delen en ontmoeten tijdens de Break-Fastsessie

Delen en ontmoeten tijdens de Break-Fastsessie

Na de succesvolle Lunch & Learns, organiseren we nu een (gratis) ontbijtuurtje ‘Break-Fastsessie’ . De aftrap is op woensdag 12 juni bij ons op kantoor in Rotterdam. Auditor Antonie Reichling neemt u mee in de evaluatiewereld van projectmanagement. Op een heel eigen wijze. Meld u direct aan. Wat kunt u verwachten? 

Leer, verbeter, reflecteer, word leider

Leer, verbeter, reflecteer, word leider

Leren van en met elkaar is leuk en geeft energie. Auditoren van Certiked die actief zijn in de gezondheidszorg en het sociale domein delen hun lessen graag met anderen. We geven u een kijkje in de keuken hoe een certificatie-instelling zoekt naar nieuwe manieren waarop zij een bijdrage levert in het leren en verbeteren van organisaties. En wat dit voor u als klant betekent.

Teambuildingsaanpak leidt naar een succesvol team

Teambuildingsaanpak leidt naar een succesvol team

Kent u dat: projectteams of groepen samenstellen op basis van kennis om een doel te bereiken in de organisatie? De meesten doen dat. Maar teams kunnen ook worden samengesteld op gedrag. Hoe doet u dat het meest effectief en waarom werkt dit?

Boekentip van de maand: Becoming van Michelle Obama

Boekentip van de maand: Becoming van Michelle Obama

De boekentip van deze maand laat het leven zien van Michelle Obama voormalig first lady van de Verenigde Staten. Echtgenote van de 44ste  Amerikaanse president Barack Obama, die van 2009 tot 2017 regeerde. Een inspirerend, met humor en charme geschreven boek, leuk als kerstcadeau.  

Evy en Alma

Maak kennis met Evy Coppieters

Certiked heeft er weer een nieuwe telg bij: Evy Coppieters. En uiteraard stellen we onze Belgische aanwinst Evy graag aan u voor. In dienst van Lloyd’s Register, linguïstiek- en saleswonder, zet zich in als Business Development Manager in het contact met potentiële klanten en is enorm ambitieus.

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer