Lloyds Certiked logo

Lunch & Learn Blik op Werk 2018

Lunch & Learn Blik op Werk 2018

Speciaal voor alle Blik op Werk (aspirant-)keurmerkhouders: een gratis kennislunch. Een inspirerende en informele lunch waarin we kennismaken en waar ruimte is voor al uw vragen.

Marcel Vester, tijdelijke vervanger

Marcel Vester, tijdelijke vervanger

Marcel Vester is de tijdelijke vervanger van Sandra Henke. Hij is, net als de meeste Certiked auditoren, zelfstandig ondernemer. Marcel geeft advies op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, met als specialisatie: duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

De nieuwe gezichten van Certiked

De nieuwe gezichten van Certiked

Certiked heeft een aantal nieuwe medewerkers, die ons gaan versterken bij het uitvoeren van onderzoeken. En deze nieuwe gezichten stellen we natuurlijk graag aan u voor, want het kan zomaar zijn dat een van hen binnenkort bij u aan tafel zit.

Best wishes!

Best wishes!

Het team van Certiked wenst u fijne feestdagen! We bedanken u voor het afgelopen jaar, de samenwerking, het vertrouwen en kijken uit naar een fantastisch 2018!

Boekentip van de maand: Shoe dog

Boekentip van de maand: Shoe dog

December is een maand om cadeautjes te geven en te krijgen! Dan mag Shoe dog – het verhaal van Phil Knight, de oprichter van Nike - niet onder de boom ontbreken. Wist je bijvoorbeeld dat de swoosh van Nike in 1971 werd ontworpen voor slechts $ 35? Phil Knight was niet razend enthousiast over het logo. 'Ik zal er wel aan wennen,' was zijn eerste reactie. 

Overstappen kost niets

Overstappen kost niets

Niet meer tevreden met je huidige certificeerder en wil je graag overstappen, maar je weet niet hoe? Overstappen naar Certiked is makkelijk en het kost je niets.

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Certiked Lunch & Learn

Lunch & Learn: Blik op Werk

Regelmatig organiseren wij een kosteloze, informele Lunch & Learn voor alle Blik op Werk (aspirant-) keurmerkhouders bij ons op kantoor. Een inspirerende en informele lunch waarin we kennismaken en waar ruimte is voor al uw vragen.

De eerstvolgende Lunch & Learn vindt plaats op woensdag 4 april 2018. Meld u nu aan! 

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer