Lloyds Certiked logo

Nieuwe website!

Nieuwe website!

Certiked is zoals u weet onderdeel van Lloyd's Register en om als een bedrijf krachtig naar buiten te treden, de klant nog beter en breder te bedienen, hebben we één website. Certiked vindt u vanaf nu onder https://www.lr.org/nl-nl/certiked-iso-9001/

De oude website certiked.nl, blijft nog even bestaan, u krijgt een seintje als deze uit de lucht wordt gehaald. De verwachting is oktober 2019. In de komende nieuwsbrief vindt u meer informatie over de transitie van de website en wat dit voor u betekent.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over kwaliteitsmanagement, certificering, kennismanagement, auditing en nog veel meer. 

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen!

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer