Lloyds Certiked logo

Hoe voer je een carve out effectief uit?

Hoe voer je een carve out effectief uit?

Het uitgangspunt bij het uitvoeren van een carve out is dat onderdelen die geen strategische relevantie (meer) hebben, in een separaat bedrijfsonderdeel worden geplaatst. Om daarna, als mogelijk, na optimalisatie, te worden verkocht.

Nieuwe technologie? Begin klein en betrek iedereen

Nieuwe technologie? Begin klein en betrek iedereen

De steeds snellere opkomst nieuwe digitale technologieën dwingt organisaties aan te passen naar deze ontwikkelingen. Nieuwe technologieën en innovaties vinden plaats in elke organisatie en vooral binnen de overheid, gezondheidszorg en educatie, veiligheid, entertainment en energie. 

Lange to-do-lijst? Deze apps helpen!

Lange to-do-lijst? Deze apps helpen!

O, wat zijn we druk. In ons dagelijkse leven, zowel zakelijk als privé, lijkt het soms een aaneenschakeling van taken die moeten worden afgevinkt/ afgewerkt. En je to-do-lijst wordt elke dag alleen maar langer in plaats van korter. Wat helpt? 

Meet Jacqueline van Zeeland

Meet Jacqueline van Zeeland

Certiked heeft een zestal nieuwe medewerkers die ons gaan versterken bij het uitvoeren van onderzoeken. En deze nieuwe gezichten stellen we natuurlijk graag aan u voor want het kan zomaar zijn dat een van hen binnenkort bij u aan tafel zit.

Boekentip van de maand –100% Service

Boekentip van de maand –100% Service

'Klantgericht innoveren, de formule voor succes'. Een boek met feitelijk de belangrijkste boodschap voor alle organisaties: zorg voor een perfecte en gemeende service naar je klanten. Hoe doet u dat?

4 tips voor Lean procesmanagement

4 tips voor Lean procesmanagement

Leantechnieken zijn vooral populair bij bedrijven die verspillingen willen elimineren, slimmer willen werken en bij verbetering van de efficiency. De crux zit ‘m in Lean daadwerkelijk onderdeel te laten zijn van de dagelijkse praktijk.

Uw input telt!

Uw input telt!

In elke nieuwsbrief krijgt u een overzicht van opzienbarende, leuke, prikkelende media-uitingen. Soms krijgen we iets leuks binnen van onze lezers/ klanten. En dat willen we vaker en meer, uw input telt.

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer