Lloyds Certiked logo

Succesvol ISO 27001 implementeren

Succesvol ISO 27001 implementeren

ISO 27001 certificering maakt het informatiebeveiligingsbeleid aantoonbaar binnen jouw organisatie. Wil je weten hoe een bedrijf profiteert van een ISO 27001 certificatie? Lees er alles over in de brochure van de weg naar ISO 27001 certificatie.

Boekentip: GRIP – Het geheim van slim werken

Boekentip: GRIP – Het geheim van slim werken

GRIP is een boek van Rick Pastoor, de bedenker achter het bekende internationale platform Blendle. Het boek onthult het geheim (werkmethode GRIP) van slim werken. Het is best gek dat we nooit écht hebben leren werken. Hoe houden we ons staande in deze tijd van voortdurende bereikbaarheid?

Delen en ontmoeten tijdens de Break-Fastsessie

Delen en ontmoeten tijdens de Break-Fastsessie

Na de succesvolle Lunch & Learns, organiseren we nu een (gratis) ontbijtuurtje ‘Break-Fastsessie’ . De aftrap is op woensdag 12 juni bij ons op kantoor in Rotterdam. Auditor Antonie Reichling neemt u mee in de evaluatiewereld van projectmanagement. Op een heel eigen wijze. Meld u direct aan. Wat kunt u verwachten? 

Leer, verbeter, reflecteer, word leider

Leer, verbeter, reflecteer, word leider

Leren van en met elkaar is leuk en geeft energie. Auditoren van Certiked die actief zijn in de gezondheidszorg en het sociale domein delen hun lessen graag met anderen. We geven u een kijkje in de keuken hoe een certificatie-instelling zoekt naar nieuwe manieren waarop zij een bijdrage levert in het leren en verbeteren van organisaties. En wat dit voor u als klant betekent.

Herziening van HLS komt eraan

Herziening van HLS komt eraan

Eind februari was het zover: de eerste meeting van de internationale werkgroep verantwoordelijk voor de herziende HLS. De HLS is het gemeenschappelijke structuur en de kerneisen voor alle ISO-managementsysteemnormen. Juist, diezelfde HLS die in de afgelopen jaren heeft gezorgd dat normen als ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en ISO 45001 volgens het pluginmodel makkelijker zijn te integreren in uw bedrijfsvoering.

Verbinden met klanten; verander leiderschap

Verbinden met klanten; verander leiderschap

Hoe maak je als leider een goede verbinding met klanten? De verwachtingen van klanten verschuiven. De toenemende digitalisering waarin sociale netwerken een steeds belangrijke rol spelen, vraagt om een verbreding in leiderschap. Dat vraagt om verandering en daar weet Teun Hardjono, hoogleraar kwaliteitsmanagement alles over.

Van kennis naar veranderen

Van kennis naar veranderen

Kennis is van cruciaal belang voor het succes van een organisatie. Om doelen te realiseren moet een organisatie in staat zijn de juiste kennis op de juiste plaats en juiste tijd toe te passen en aan te bieden. Hoe?

Laat jij je verleiden?

Laat jij je verleiden?

Verleiden, je laten verleiden, iedereen doet het. Stel je voor, je loopt nietsvermoedend over straat. Achter je hoor je een hond blaffen. Je draait je om. Een grote zwarte hond komt blaffend en kwijlend op je afrennen. Wat doe je? 

Kwaliteitsmanager, ben die strategische partner

Kwaliteitsmanager, ben die strategische partner

Is kwaliteitsmanager zijn een losstaand specialisme in de organisatie of ben je onderdeel van een strategische uitdaging? En wat zijn de implicaties van nieuwe technologieën en hoe kunnen ze bijdragen aan kwaliteitsverbeteringen? 

Wat is een strategie eigenlijk?

Wat is een strategie eigenlijk?

De basis van strategie is toekomstgerichte keuzes maken en die succesvol uitvoeren. Wat de overall kwaliteit ten goede komt. Bij de ontwikkeling van een strategie gaat het om de definitie ‘fit’: hoe past wat een organisatie te bieden heeft in de aangewezen omgeving. Hierbij komen vaak ‘push’- en ‘pull’ strategieën van pas.

Boekentip van de maand: Becoming van Michelle Obama

Boekentip van de maand: Becoming van Michelle Obama

De boekentip van deze maand laat het leven zien van Michelle Obama voormalig first lady van de Verenigde Staten. Echtgenote van de 44ste  Amerikaanse president Barack Obama, die van 2009 tot 2017 regeerde. Een inspirerend, met humor en charme geschreven boek, leuk als kerstcadeau.  

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer