Lloyds Certiked logo

6 stappen naar een succesvol auditmodel - stap 1

6 stappen naar een succesvol auditmodel - stap 1

Heeft u al gehoord van het 6 stappen model van Lloyd's Register? Op basis van onze meer dan 30 jaar ervaring hebben zij hun eigen model ontwikkeld, het beroemde 'LR 6-stappen auditmodel'. Uiteraard ook via Certiked, onderdeel van Lloyd's Register, te volgen. 

Stap 1: setting the scene. Een goede interactie met verschillende medewerkers - uw collega’s - is belangrijk voor een effectieve audit. Deze eerste stap helpt bij de totstandkoming hiervan.

In de interne audittrainingen van Lloyds leert u op een praktische manier hoe u uw audits kunt uitvoeren. Een van de belangrijke onderwerpen hierin is de 6 stappen auditaanpak. Meer informatie over bijvoorbeeld de audittraining via de onderstaande link. 

Lees de eerste stap van de zes stappen naar een succesvol auditmodel. 

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer