Lloyds Certiked logo

Succesvol ISO 27001 implementeren

Succesvol ISO 27001 implementeren

ISO 27001 certificering maakt het informatiebeveiligingsbeleid aantoonbaar binnen jouw organisatie. Wil je weten hoe een bedrijf profiteert van een ISO 27001 certificatie? Lees er alles over in de brochure van de weg naar ISO 27001 certificatie.

Wat komt er kijken bij een implementatie van de ISO 27001 richtlijn? Waar moet je rekening mee houden en met welke regelgeving krijgt je te maken? In deze brochure wordt dit volledig uiteen gezet.

Inhoud van de brochure

  • Voordelen van ISO 27001 certificatie voor uw organisatie
  • Implementatie van ISO 27001
  • De OEC-r-ichtlijnen
  • ISMS Policy
  • Managementrichtlijnen
  • Riskmanagementaanpak

Bereid je organisatie optimaal voor op de implementatie van ISO 27001. Uiteraard staat Certiked –  samen met Lloyd's Register – klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden naar de implementatie van deze ISO-norm in jouw bedrijf.

Download de gratis brochure. 

Bron: lrqa.nl

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer