Lloyds Certiked logo

Doe mee met NENnovation!

Doe mee met NENnovation!

De vakanties zijn alweer bijna voorbij. Tijd om wat innovatieve zaken in te plannen. Het NEN organiseert dit jaar voor de derde keer de NENnovation Award. In drie categorieën: Klanten en commissieleden, startups en studenten.  Meedoen kan nog. 

Sinds de start van World Standards Day dat dit jaar in het teken van Energietransitie staat, heeft het NEN al een aantal mooie innovatieve projecten voorbij zien komen. Tijdens World Standards Day, op 11 oktober in de Fokker Terminal in Den Haag, vindt ook de uitreiking van de NENnovation Award plaats.

Hoe kunt u meedoen?

Normalisatie en innovatie zijn met elkaar verbonden. Een succesvolle innovatie vraagt aandacht voor verschillende aspecten. Bijvoorbeeld: Hoe zit de technologie in elkaar, wat is het economische aspect, hoe helpt het in de maatschappij en wat is de duurzaamheid? De slagingskans van innovatieve concepten wordt vergroot met behulp van normalisatie.

Bent u bezig met een innovatief project waar normen aan verbonden zijn of heeft u een project klaar liggen dat in een van de categorieën past? Meld u aan!

Bron: nen.nl

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer