Lloyds Certiked logo

Verbinden met klanten; verander leiderschap

Verbinden met klanten; verander leiderschap

Hoe maak je als leider een goede verbinding met klanten? De verwachtingen van klanten verschuiven. De toenemende digitalisering waarin sociale netwerken een steeds belangrijke rol spelen, vraagt om een verbreding in leiderschap. Dat vraagt om verandering en daar weet Teun Hardjono, hoogleraar kwaliteitsmanagement alles over.

Sowieso is de verbinding met klanten een grote uitdaging, in elk bedrijf. Het in verbinding blijven met de omgeving vraagt om een netwerkstructuur in de complexere onlinewereld. Maar, hoe ga je als leider met deze complexiteit om? Het eerste blok van 'Digitale transformatie van klantgerichte organisaties' van het Institute for Service Leadership, vertelt daar meer over.

Teun Hardjono, hoogleraar kwaliteitsmanagement, neemt je mee in de veranderingen in organisatieprincipes.

Bron: customersfirst.nl

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer