Lloyds Certiked logo

Wie is een leider eigenlijk?

Wie is een leider eigenlijk?

De cultuur in een bedrijf gaat in de basis over gedrag van de medewerkers. Terwijl leider toont  hoe managers en de medewerkers met elkaar omgaan. Dan kunnen we zeggen dat leidinggevende gedrag van managers onderdeel is van de bedrijfscultuur. 

Leidinggeven, of leiderschap, is in de essentie het persoonlijke contact beïnvloeden van de prestaties van medewerkers. Succesvolle leiders instrueren, motiveren en inspireren individuele medewerkers, en verbinden medewerkers met elkaar en met de klanten. Hoe zit dat eigenlijk met managen? Is een manager hetzelfde als een leider? 

Lees het artikel 'Wat is leiderschap?'

Bron: 123management.nl

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer