Lloyds Certiked logo

Wees duidelijk, ben sociaal

Wees duidelijk, ben sociaal

Veel problemen waar leidinggevenden tegenaan lopen, hebben eenzelfde oorzaak: gebrek aan helderheid en richting. We nemen vaak niet genoeg tijd te checken of voor de ander duidelijk is wat we bedoelen. Of om te vertellen wat wij verwachten en vooral: waarom.

Als u aangeeft een professionele uitstraling te verwachten van uw medewerkers, grote kans dat iedereen daar zijn eigen invulling aangeeft. Dit merkt dus ook de klant want die wordt door iedereen anders benaderd. Als leidinggevende heeft u kans dat er dan dingen gebeuren die u helemaal niet wil. Als gevolg van uw eigen onduidelijke communicatie moet u uw medewerkers terugfluiten. Met alle negatieve energie van dien. Ook merkt u dat sommige medewerkers nauwelijks in beweging komen, omdat zij behoefte hebben te weten waar u de meetlat legt. Wanneer doen ze het goed (genoeg)? En wat mogen ze nu wel en niet zelf bepalen?

Lees het hele artikel over Onduidelijk zijn is asociaal.

Bron: managementimpact.nl

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer