Lloyds Certiked logo

Word nog beter in leiderschap

Word nog beter in leiderschap

Joël Aerts, schrijver, adviseur en leiderschapsexpert, geeft in een leuke podcast uberpraktische adviezen over leiderschap. Hoe kunt u stap-voor-stap beter worden in leidinggeven? En, waarom zijn nu juist de basics zo ontzettend belangrijk. Een must-listen-to voor iedere leider in de dop, maar ook zeker voor iedere leider die denkt dat hij/ zij het allemaal al weet.

Listen & learn: de podcast over Leiderschap, zo leer je dat! 

Bron: bnr.nl

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer