Lloyds Certiked logo

Kosteloos overstappen

Als uw organisatie gecertificeerd is, wordt u regelmatig getoetst. De insteek van certificeerders kan de norm zijn waartegen u getoetst wordt. Certiked werkt anders. Wij nemen uw organisatie, uw ambities, uw medewerkers en uw klanten als uitgangspunt. En natuurlijk, uiteindelijk leggen wij ook de link met de norm, maar daar zult u in de gesprekken die wij met u en uw collega's houden niet veel van merken.

U kunt altijd overstappen

Veranderen van certificeerder kan altijd, ook tijdens de looptijd van uw certificaat. Let wel op de opzegtermijn met uw huidige certificeerder.

Wat zijn voorwaarden om kosteloos over te stappen? Uw organisatie heeft een ISO 9001 certificaat van een geaccrediteerde certificeerder. Wilt u weten of uw certificeerder geaccrediteerd is? Kijk dan op uw ISO-certificaat of op de website van de Raad voor Accreditatie. Heeft u een ongeaccrediteerd certificaat, en heeft u interesse in Certiked als toetsende partij? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hoe kunnen wij uw certificaat overnemen?

Uiteraard stapt u niet zo maar over: u wilt graag weten met wie u te maken heeft. Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Na onze kennismaking sturen wij een voorstel voor het continueren van uw certificaat door Certiked.

Wat hebben wij van u nodig?

Om het voorstel te kunnen doen, hebben wij de volgende documenten van u nodig:

  • een exemplaar van uw kwaliteitshandboek;
  • een kopie van de onderzoeksrapporten in de huidige certificatieperiode;
  • een kopie van uw certificaat.

Na onze vaststelling dat alles in orde is, ontvangt u een Certiked ISO-certificaat! Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op. 

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer