Lloyds Certiked logo

Waarom schakelt u Certiked in?

Uw organisatie is een kennisintensieve dienstverlener. U werkt vooral samen met professionals, die niets moeten hebben van een handboek, gedetailleerde procesbeschrijvingen of werkinstructies. Maar u wilt wel dat zij uw organisatie goed vertegenwoordigen naar uw klanten. Dan bent u bij Certiked aan het juiste adres.

Certiked certificeert, toetst en traint kennisintensieve organisaties, op het gebied van managementsystemen en deelaspecten daarvan: kwaliteitsmanagement, risicomanagement, kennismanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, planning & control, et cetera.

Certiked is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie voor de norm ISO 17021:2015, referentie C136, en wel voor de volgende markten: 

34 engineering services
35 andere zakelijke dienstverlening
36 openbaar bestuur 
37 onderwijs 
38 gezondheidszorg

Met eigen modellen en mensen die ervaring hebben in de branche waar uw organisatie zich in beweegt. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of vraag het Certiked Model aan, onze vertaling van ISO 9001 naar de kennisintensieve dienstverlening.

Kosteloos overstappen bij Certiked

Kosteloos overstappen

U wilt een kwaliteitssysteem dat de professionals in uw organisatie helpt hun werk beter en efficiënter te doen? Dan kiest u voor Certiked, de certificeerder die dat begrijpt en laat zien in de praktijk.

Ons uitgangspunt: kwaliteit draait om uw klanten, uw professionals en uw bedrijfsresultaten. Uw kwaliteitssysteem moet toepasbaar en praktisch zijn. En: bij Certiked kunt u kosteloos overstappen!

Lees meer

Gefaseerd certificeren bij Certiked

Gefaseerd certificeren

Een certificeerbaar kwaliteitssysteem opzetten is voor veel organisaties een heel project. In dat project worden keuzes gemaakt: waar moet zo’n systeem aan voldoen? Wat moet worden vastgelegd? Wanneer is het goed genoeg? Wie moeten erbij betrokken worden? Welke middelen zijn nodig?

Certiked realiseert zich dat ‘een kwaliteitssysteem’ geen alledaagse kost is, en biedt daarom een traject van ‘gefaseerd certificeren’ aan.

Lees meer